Знање имање

Окупала је жељена киша пејзаже источне Србије.

Поглед открива дарове природе. Скривена блага су још и већа. Планине, ливаде и пашњаке загрлила је мистика. Простор је ово, који јасно слика нашу стварност - несклад између могућности и достигнућа. Источна Србија нам је дала и злата и бакра и највише струје, али до Кучева једва стићи. Роде су дошле и понеки повратник из Италије, Аустрије, Намачке, Швајцарске.

О жељама да се удахне бољи живот, у овом издању Знања имања говоре оснивачи задруге за органску производњу "SOARE" што значи сунце:

Синиша Марановић - зашто се вратио из Италије и производи биолишки вредне производе.

Новица Јоцић - како је из Швајцарске довео Марију Португалку и троје деце на Хомоље - да граде живот у складу са природом.

Данијел и Јелена Јовановић детињство и младост провели су Аустрији желе да њихова деца расту уз родитеље у Мустапићу.

Варадинка Кић - како је од њене идеје да мужу купи казан - настала дестилерија - озбиљан посао за сина, који је још у Швајцарској.

Драган Милић - није нигде одлазио - само воли, поштује и промовише свој крај.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво