Фудбал, ЛЕ: Челси -Ајнтрахт

После ремија у Франкфурту веће шансе да се нађу у финалу лиге Европе имају фудбалери Челсија.

У првој утакмици било је 1:1, па је енглеском тиму довољно да у реваншу на свом терену не прими ни један гол и да се пласира у финале. Наравно то неће бити лако изводљиво, јер Ајнтрахт ове сезоне игра изузетно офанзивно и најјачи део тима су играчи из напада. У првом плану су тројица репрезентативаца Србије Лука Јовић, који је ове сезоне постигао девет голова у Лиги Европе, Филип Костић, који је четири пута био стрелац, и Мијат Гаћиновић са два постигнута гола.

Челси има искуснији тим са Азаром, Педром, Давидом Лиузом и наравно да ће на свом терену покушати да спречи још једно европско изненађење тима из Франкфурта. Ајнтрахт је ове сезоне баш као и гост играо одлично. То потврђују игре против Интера и Бенфике, када су фудбалери Ајнтрахта захваљујући храброј и офанзивној игри у гостима стизали до пласмана у следеће коло.

Утакмица у Лондону игра се у четвртак у 21 час.

Директан пренос је на нашем Првом програму, а коментатор је Александар Стојановић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво