Најлепше народне песме

У "Кућу славних улазе легенде истока Србије. Од пре месец и по, покренута је симболична акција ове јединствене емисије народне музике. Сваке недеље водитељи и аутори постављају у студију нове слике легенди народне музике у симболично направљеној "Кући славних".

У овонедељном издању емисије, погледајте ко је то оставио неизбрисив траг у креирању музике истока Србије.

Милан Поповић, уредник емисије и аутор сценарија: 

"Емисија "Најлепше народне песме" је логичан наставак великог серијала" 60 најлепших народних песама", а позната је и по свом јунаку играног дела овог пројекта- Цојлету Манојловићу (кога игра глумац Срђан Ивановић).

Он је велики познавалац народне музике, коме је деда усадио љубав према балканском мелосу. У новом серијалу, који пратите недељом поподне још од прошле јесени- Цојле се под утиском великог РТС- овог пројекта "60 најлепших народних песама", одлучио за отварање приватне медијске куће која би неговала народну музику.

У хумористичким сегментима емисије "Најлепше народне песме", учествују многе познате и афирмисане личности са јавне сцене и то у разним улогама, а све у сврху забаве и атрактивнијег презентовања народне музике и наше традиције."

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво