Знање имање

Када су Цвети, направите и ви венчић за здравље и срећу ваше породице, плодна и берићетна стада. Свима који славе Ускрс по новом календару- честитамо најрадоснији празник.

О слави живота и стварања у овом издању Знања Имања говоре: Бора Јовић- како је у подруму Малча остварио концепт свога деде. Стварање од њиве до трпезе у складу са законима природе.

Маријана Петровић- зашто је важно да негујемо породични посао и правимо простор за будуће генерације.

Ненад Ранђеловић- показује природне лепоте и културно-историјско наслеђе Сврљишких планина- зове људе из целог света да се госте и уживају.

Породица Васић из Бело- како се споразумевају са странцима и како је баш њихов сир ушао у банку хране Србије.

Марко и Олга Требушак из села Равни у Словенији о могућностима које нуде европски фондови за развој производње хране и етно туризма.

Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић

Новинари: Љиљана М. Петровић, Драгана Попов

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво