Културни дневник

У париском Бобуру почела је ретроспектива филмова Желимира Жилника.

Завршен четврти шабачки Фестивал "Позоришно пролеће".

Виртуоз на виолини Сергеј Крилов и Литвански камерни оркестар наступили у Коларчевој задужбини. У Народном позоришту почео осми Шопен фест.

За Културни дневник говори британска харфисткиња Катрин Финч.

У Галерији Железничког музеја отворена је изложба "Тајне београдске железничке станице", у Конаку кнегиње Љубице "Барокни Београд - преображаји 1717-1739", а у Студентском културном центру представила се дизајнерка Фиона Синђелић Стефановић.

У Југословенској кинотеци промовисана књига "Милена Дравић - Више од уметности".

У Крокодиловом центру за савремену књижевност, у оквиру новог циклуса трибина "Yу кухиње" говориле историчарке Радина Вучетић и Олга Манојловић Пинтер.

У Универзитетској библиотеци у Београду, у току је циклус предавања и разговора посвећених словенској и српској књижевној фантастици. Тим поводом гост Културног дневника је организатор овог циклуса, филолог, слависта и књижевни критичар др Дејан Ајдачић.

Уредник Војка Пајкић Ђорђевић

Реализатор Маја Мандић

Монтажер Марко Роксандић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво