Аутопортрет: Васил Хаџиманов

Гост емисије "Аутопортрет" је композитор, пијаниста и педагог Васил Хаџиманов.

О томе ко га је највише одредио као музичара, о "глумачким" корацима у драмској групи Радио Београда, о школовању и одласку на престижни Беркли, у сегменту ''Ко сам ја?'', Васил Хаџиманов говори са џез гитаристом Тонијем Китановским.

Гост Васила Хаџиманова је и кум и дугогодишњи сарадник Бојан Ивковић, с којим разговара о свим фазама ''Васил Хаџиманов бенда'', о турнејама, снимањима и новим изазовима.

"Тајно место'' аутопортретисте је студио, а у рубрици ''Мој избор'', Васил Хаџиманов представља нове звезде српског џеза. 

Уредник и модератор емисије је Снежана Стаменковић Јојић
Сценариста: Тамара Барачков
Редитељ: Милица Солдатовић Микић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво