Фудбал: ЛЕ, Ајнтрахт - Бенфика

После прве утакмице у Лисабону у којој је Бенфика била боља и победила Ајнтрахта са 4:2, у четвртак ће немачки клуб на свом стадиону и пред својим навијачима покушати да надокнади минус из првог дуела и стигне до полуфинала лиге Европе.

У првој утакмици блистао је млади Португалац Фелиск, који је постигао три гола. У реваншу ће Јовић, Костић и Гачиновић покушати да дођу до победе од два гола разлике што није нереално с обзиром на одличне игре Ајнтрахта ове сезоне и у Бундес лиги и у Европи.

У тиму Бенфике су Фејса и Живковић и видећемо хоће ли добити шансу да заиграју у првој постави у реванш дуелу, који се игра у четвртак 18. априла.

Директан пренос утакмице Ајнтрахт - Бенфика је на нашем Првом програму од 21 час, а коментатор је Александар Стојановић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво