Мој рођак са села

Четврта епизода: Генералска кћи

У четвртој епизоди која носи назив ''Генералска кћи'', породица Малешевић покушава да се врати свом уходаном животу планирајући, пре свега, пољске радове, као и музицирање на прославама. Међутим, Драгана бежи од своје куће, решена да се што пре уда за Малишу, и долази код Малешевића изненада, реметећи договорено.

И мада они увек имају решење за све, те ће тако наћи начин да помогну деци, нарочито вештим показаће се Рајко - пољски радови не могу да чекају. Зато је ту рођак Вранић да помогне иако и сам притиснут проблемима: жена тражи развод од њега, појачава се неизвесност у вези са његовим статусом у војсци, итд. Учитељица Дуња полако осваја нови простор и упознаје људе, тако и младог Вранића, пријатно изненађена његовим изгледом, знањем, друштвом.

А Цица и Стојан, у својој потрази за одбеглом ћерком, појављују се код Малешевића са невероватним захтевом.

Према сценарију Радослава Павловића, серију је режирао Марко Маринковић.

Играју: Војин Ћетковић, Драган Јовановић, Танасије Узуновић, Дубравка Мијатовић, Љубинка Кларић, Сузана Лукић, Лазар Дубовац, Ања Поповић, Дејан Матић, Милена Павловић, Ивана Михић и други.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво