Кухиња мога краја

Четврта учесница серијала "Кухиња мога краја" је Оливера Радичевић из Горње Краварице.

Рођена и одрасла надомак Гуче у крају који је одувек привлачио туристе због домаће хране, одлучује да са супругом Владаном и широм фамилијом, девером и његовом супругом, оде у Русију и да тамо кроз кетеринг пренесе део српске традиције.

По заснивању породице, како су им ћерка и син расли, након неколико година, расла је и њихова и жеља деце за повратком у Србију. Алексеј и Александра, наставили су високо школовање у Београду, а Оливера и Владан уз помоћ девера у Горњој Краварици, наставили су да се баве истим послом.

Оливера, хемијски техничар, бави се производњом домаћих сокова, хељде, узгојем поврћа а мушки део домаћинства производњом ракије. Ова млада жена Русе је научила шта је то шашљик, а са истим жаром га је спремила и за своје другарице. А чиме је додатно зачинила ручак и дочек, видећете у четвртој епизоди серијала "Кухиња мога краја".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво