Кв. за ЕП у рукомету 2020: Србија - Хрватска

Рукометаше Србије у четвртак очекује утакмица трећег кола квалификација за европско Првенство.

После само једног бода из дуела са Швајцарцима и Белгијанцима, победа против Хрватске се намеће као императив. Пред пуном Штарк Ареном наши рукометаши ће покушати да савладају Хрватску најјачу селекцију у нашој групи. Биће то најтежи задатак за селектора Перуничића и његове играче у овим квалификацијама.

Хрватска је у последње две деценије остварила изузетне резултате на великим такмичењима и сигурно је да имају већи индивидуални квалитет од наше подмлађене селекције. Међутим Србија је домаћин и ови играчи имају искуство са последњег светског првенства када су играли солидно, али нису успели да стигну до другог круга такмичења.

Да ли ће борбеност и жеља за победом бити јача од искуства противника сазнаћемо у четвртак.

Утакмица почиње у 18 часова.

Директан пренос је на нашем Првом програму , а коментатор је Предраг Страјнић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво