Комшије

Заплет се гради на узбуљивојпричи о Машаноом стрицу Луки и нерашчишћеним породичним односима измедју Черовића, Јовановића и покојног газда Томе. Ту је Танасије Узуновић, који тумачи лик старца Саве - чувара тајни велике реке.

Кроз мистериозна искуства наши добро познати јунаци ће се суочити са узбудњивом и мелодраматичном историјом овог места, а све те тајне скривене су дубоко испод темеља куће Здравковића и до њих није лако допрети.

Питање је и да ли је добро по наше јунаке да се клупко минулих времена расплете. Ово отварање добро чуваних тајни изазива много сукоба - од оних моралих и етичких, па све до оних правних и имовинских. Још један нови станар у кући Здравковића је и фам фатал, списатељица Гоца, коју игра Христина Поповић.

Дунавски лагуми не само што чувају тајне из прошлости, него чувају и тајне из сарадшњости породице Јовановић, чији ће живот на кратко постати прави трилер. Стицајем околности, Сима и Нада биће увучени у мафијашку трговину робом.

Паралелно са овим дешавањима, ситуација на Супер Стар телевизији постаје све усијанија. Анчи покушава своју краијеру да подигне до интернациоалног нивоа, али суочава се са опструкцијом и постаје жртва сплетки оних од којих то најмање очекује. Мистерија, трилер и мелодрама, у неизбежан хумор, преплићу се у серији "Комшија".

Режија: Милан Караџић

Сценарио: Мила Машовић и Владимир Ђурђевић

Главне улоге: Небојша Илић, Милица Михаиловић, Милутин Караџић, Наташа Марковић, Милош Самолов, Ања Мит и Христина Поповић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво