Аутопортрет: Горан Шушљик

Гост четврте сезоне емисије "Аутопортрет" је глумац, редитељ и продуцент Горан Шушљик.

У сегменту"Ко сам ја?", у разговору са колегом с класе, глумцем Небојшом Дугалићем, Шушљик се присећа времена када је одлучио да буде глумац, процене професора на Факултету драмских уметности да би био добар драматург, говори о првом ангажману у Позоришту ''Бошко Буха'' и говори о улогама које је одиграо и о улогама које је прижељкивао.

Како је добио диплому редитеља, зашто је одлучио да буде продуцент, колико га посао окупира и на који начин доживљава музику, Горан Шушљик открива у сегменту "Деконструкција", у којем му је гост супруга и сарадник, композитор Ирина Дечермић. Стални члан Југословенског драмског позоришта, добитник две Стеријине награде, продуцент серија "Чизмашим" и "Корени", гледаоце "Аутопортрета" води на своје тајно место и одговара на пет питања Прустовог упитника.

Уредник и модератор емисије је Снежана Стаменковић Јојић

Сценариста: Тамара Барачков

Редитељ: Милица Солдатовић Микић

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво