Фудбал: ЛШ, Ајакс - Јувентус

Фудбалери Ајакса задивили су фудбалску Европу када су у Мадриду надиграли актуелног шампиона Реал и успели да стигну до четвртфинала. У тој утакмици Тадић је био најбољи актер и сада сви очекују да понови нешто слично против најтрофејнијег клуба Италије Јувентуса.

Први дуел се игра у Амстердаму и Ајакс ће имати прилику да пред својим навијачима стекне предност пред реванш у Торину. Тадић предводи младу екипу са играчима које траже најбогатији клубови Европе. Де Лихт и Де Јонг су показали против Реала да и поред неискуства могу играти против најбољих и најјачих.

С друге стране је Јувентус који је скоро пребринуо све бриге око нове титуле у Италији и сада може сву пажњу да поклони лиги шампиона. Једино што брине навијаче Јувентуса је повреда Кристијана Роналда. Најбољи стрелац лиге шампиона повредио се у дресу Португалије у дуелу са Србијом и неизвесно је хоће ли играти у Амстердаму.

Утакмица Ајакс - Јувентус почиње у 21 час.

Пренос је на Првом програму РТС -а, а коментатор је Александар Стојановић.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво