Златна идеја

У новој епизоди серијала Златна идеја упознајемо Вас са креативним радним просторима, дигиталним номадима, као и еколошком производњом и социјалним педузетништвом. Иновативност није увек везана за технологију, већ додатну вредност производа или услуге.

Упознали смо Нану Раденковић, једану од суоснивача првог креативног Хаб-а у Београду-Нова искра. Који данас послује на две локације у Савамали и центру Земуна.

Такође и иновативно решење у области некретнина City Еxpert, који је настао када су двојица оснивача имали проблем са агнецијом за изнајмљивање станова и одлучили да реше тај проблем.

Разговарали смо и са Иванком Миленковић, власницом и директорком Еко фунги фабрике, која се у основи бави производњом и прерадом јестивих гљива.

Наша саговроница била је и Иванка Стаменовић - један од оснивача првог еколошко- социјног предузећа, за производњу еколошких торби.

Владимир Шијаковић је више од двадесет година радио у свету финасија, банкарства и инвестиционог банкарства, али су га информационе технологије занимале, посебно са аспекта апликација за мобилне телефоне. Тако је и настала апликација вози, за помоћ на путевима.

Уредница емисије: Тамара Јаковљевић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво