РТС ординација

Здраво недељно попдне у РТС ординацији почећемо припремом ручка са певачем Ненадом Кнежевићем Кнезом, затим ћете сазнати које су честе заблуде о целулиту и на крају Ви питате ендокринолога све у вези са дијабетесом и шећером.

У РТС ординацији за нацију певач Ненад Кнежевић Кнез припремиће белу морску рибу и салату од коморача, а водитељка Марија Поповић предложиће рецепт за посне слатке куглице од сувих шљива. Све о намирницима, али и јелима објасниће нутрициониста Јелена Аврамов, а даме ће од ње сазнати и које поврће може да помогне у ублажавању симптома ПМС-а.

Истине и Заблуде биће о целулиту. Докторка Јоана Батсиалоу, специјалиста мезотерапије, естетске и антиејџинг медицине, објасниће зашто и мршаве особе могу имати целулит, који су начини да се он уклони, као и шта доводи до појаве целулита.

Ове недеље Ви питате ендокринолога проф. др Срђана Поповића из Клиничког центра Србије. Доктор ће одговарати на питања у вези са дијабетесом и шећером, а сазнаћете које намирнице штете панкреасу, у каквој су вези стрес и дијабетес, да ли инсулин доноси килограме и још много тога.

Аутор и водитељ је Марија Поповић.

Редитељ је Петар Станојловић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво