Мајстори, мајстори

Дан одласка чистачице једне школе у пензију поклапа се са доласком младог инспектора, који би требало да провери пријаву једне наставнице против заменика директора школе.

Одлазак чистачице представља идеалну прилику за још једну седељку, наравно, о друштвеном трошку.

Док се весеље припрема, амбициозни инспектор открива да је споља сјајна школа, изнутра изједена нетрпељивошћу.

Чистачица, удешена и нашминкана, и млади инспектор, ношен жаром истраге, доспевају на исто место: на банкет, који прети да постане све осим "достојног опроштаја".

Улоге: Александар Берчек, Богдан Диклић, Снежана Никшић, Драган Лаковић, Тања Бошковић, Миливоје Томић, Оливера Марковић и други.

Филм је режирао Горан Марковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво