Руке од камена

Америчко-панамски, биографско-спортски филм о каријери бившег професионалног боксера Роберта Дурана. (Hands of Stone, 2016)

Дуран је у својој каријери био светски првак у четири категорије. Познат по имену "Hands of Stone" одрастао је у сиромашним предграђима Панаме.

Он је победио је до тад непораженог Леонарда и 1980. године постаје првак у welter категорији. Титулу је задржао само неколико месеци све до чувене борбе познате као "no mas". У осмој рунди те борбе Дуран се необјашњиво предао, рекавши само "no mas", што на шпанском значи "нема више".

Њих двојица су се борили још једном, и Леонард је поново победио.

Улоге: Едгар Рамирез, Роберт Де Ниро, Ашер, Елен Баркин...

Режија: Џонатан Јакубович 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво