Квадратура круга: Ршумовићева оаза за талентовану децу

Сан сваког песника је тираж од милион и по примерака књига. Тај сан се, на овим просторима, до сада, једино остварио Љубивоју Ршумовићу, који и на прагу девете деценије још увек пише за децу. Однедавно је почео и да гради за тај дечји свет.

У свом родном Љубишу, на Златибору, Ршумовић приводи крају градњу академије у којој ће боравити деца надарена за поезију и прозу.

Кроз причу о тој будућој оази за талентовану децу, аутор Квадратуре круга, вам открива шта је данас најпотребније деци, за чим она теже ,а од чега беже, зашто је све више агресије па и насиља међу децом и у чему родитељи највише греше у васпитању децу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво