Јутарњи програм

Сада је 31. на свету. Био је наш гост када је, као тинејџер, освајао Оранж бол. Његови суграђани су му у Сенти организовали дочек. Шта је специјално за Јутарњи програм рекао тенисер Ласло Ђере?

Видећемо како је новинарка из Лознице почела да прави украсна огледала.

Даница Шмиц има енергију двадесетогодишњакиње, а година 4 пута више. Даница је волонтер Црвеног крста и биће наша гошћа.

Више од 700 хиљада грађана Србије нема ниједан свој зуб, каже истраживање Института "Батут". Зашто и како? Уочи Светског дана оралног здравља говоримо о навикама, страховима, о томе да данас постоји анестезија без игле...

Електрични аутомобили преузимају примат, а дизел мотори ће бити протерани из градова. Шта нам доноси овогодишњи Сајам аутомобила у Београду?

Конобари, собарице и кувари све су траженији. Да ли их у Србији има довољно, колико су добре наше туристичке и угоститељске школе?

И још мало о храни. Ћевапи на кајмаку или телетина испод сача? Вегетаријанска салата или морски плодови? Воћни куп или чоколадни тарт? Како је четворо менаџера љубав према храни претворило у хоби.

Уредници: Душица Тасић и Александар Туцаковић

Водитељи: Сања Драгићевић Бабић и Душица Спасић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво