Балкан!

Осма епизода: Дивљи запад за гурмане

У осмој епизоди серије Балкан!, аутор Миодраг Ћертић поставио је за вас трпезу: печење са вашара у Великом Градишту, шабачка кавурма из центра Београда, прасад из Моровића узгајана на начин који се не мења још од Карађорђа, ђаконије од најбољих тартуфа на свету из Истре и риба из ресторана у Црној Гори, до кога се може стићи само бродом.

Да свему томе да перспективу ту је и познати француски "шеф", Мишел Девилер, из Нице, носилац неколико Мишленових звездица.

Да ли је Балкан гастрономски дивљи запад или врхунски светски кулинарски тренд, сазнаћете у четвртак 02. маја на РТС-у.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво