Балкан!

Седма епизода: Рас-Два-Три, Рас-Два-Рас-Два

У седмој епизоди серије Балкан!, аутор Миодраг Ћертић вас позива на музичко вече: од хип-хопа рођеног у Сарајеву у најтежим данима рата 1993., па све до музике из земље чији национални идентитет многи стављају под знак питања, али музику нико - до Македоније.

Гости су Тијана Дапчевић, Рон Холзи, Блага Петреска, Влатко Стефановски, Гаро Тавитјан, Александар Пејовски, Ројал Алберт Хол, Александар Ристовски "Принц" и Дарија Андовска, а у Сарајеву причамо са Браном Јакубовићем и Ведраном Мујагићем из бенда Дубиоза Колектив.

Шта је тајна музике на Балкану, сазнаћете у четвртак 11. априла.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво