Играј за завичај

У трећој емисији ТВ такмичарског шоу програма "Играј за завичај" добићемо нове четвртфиналисте. За пролазак у наредни круг такмичења боре се представници Јагодине, Крушевца, Пирота и Зрењанина.

У ревијалном делу музички гост је Биља Крстић, а у игри "Музичке спајалице" такмичарима помаже Народни ансамбл Синише Вићентијевића.

Уз подршку навијача из градова, видећемо ко је био најбржи, ко је имао најбољу тактику и концентрацију. Сазнаћемо ко ће донирати 100.000 у хуманитарне сврхе, а ко је добио могућност да пренесе свој новац у наредни круг такмичења.

Сви такмичари су прошли Менсине и специјалне меморијске тестове и на њима показали одличне резултате на основу којих суи одабрани да представљају свој град.

Домаћин у студију је Слободан Шаренац, а на терену - у самим градовима такмичара, кроз игру "Градовање радовање", задатке за такмичаре осмислио је Мики Перић.

Емисија је реализована уз помоћ Министарства за државну управу и локалну самоуправу и градских управа.

Иза ове јединствена форме такмичарског шоу програма стоји РТС и извршна продукција.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво