недеља, 17.03.2019, 11:00 -> 12:42
Знање имање
Кухиње света су нам показале да у тањиру можемо да упознамо климу, географију и традицију једне земље. Ако смо спремни да удружимо иновације и обичаје, онда идемо у занимљиву и укусима богату будућност.
Зато у овом издању Знања Имања говоре: Јован Лазаревић из села Кујавица код Шапца- како економија повећава хектаре лековитог биља и чему годи Ангелика.
Борис Берисављевић- о пракси у производњи меса и млека у Канади.
Миланче Милетић из Жупе зашто је сир са пршутом освојио купце.
Антоније Јовановић из Ариља докле је све стигло сушено воће у меду у дипломатском пакету.
Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Љиљана М. Петровић, Драгана Попов
Упутство
Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.
Број коментара 0
Пошаљи коментар