Златна идеја - Женско предузетништво

У новој епизоди серијала Златна идеја упознајемо вас са женама предузетницама. Статистика показује да 34% свих предузетника чине жене, а наше саговорнице су даме које су се бориле за квалитет и иновативност својих производа, од производње крофни до униформи, уређења ентеријера, маркетинга и организације венчања.

Милица Јеремић из Београда је одлучила да покрене сопствено пословање како би креирала сопствни еко-систем и оазу у којој владају правила задовољног радника и купца. Први саветник била је њена тетка при отварању радње за производњу завеса по мери.

Након завршетка академије примењених уметности, Александра није дуго чекала већ је спојила љубав према дизајну и текстилу са кројачким занатом своје мајке.Њена компанија "Наг" је добар пример праксе који је настао уз подршку Развојне агенције Србије.

Често се каже "Пази шта желиш, можда ти се и оствари". Управо тако, на маштовит начин настао је и BeutyBar - производња козметике, Алексаднре Ђурашић Тодоровић.

Упознали смо и тим сестара који је развијао своје идеје са доста припреме, што се показало да је више од пола посла у њиховом случају.

Ана Т. Димитријевић показала нам је да је за њу предузетништво начин живота. Да би успели на том путу, мора постојати чврста одлука и жеља да се истраје.

Сајамско представљање компанија и њихов наступ убрзо јој је постао приоритет, као и презентација клијената на интернету.

Милица Мијаиловић се након школовања определила за организацију једног од најлепших дана у животу својих клијената, организацију венчања. Едукација и настајање креативних решења и у припреми ових посебних догађаја били су логичан след након дугогодишњег искуства.

Уредница серијала: Тамара Јаковљевић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво