Око: Садашњост Србије - рејтинзи и трендови

Шта се дешава на партијској сцени Србије: од најмоћнијих напредњака, преко узлета Сергеја Трифуновића до кризе странака деснице

Председник Србије Александар Вучић обилази српске округе у оквиру кампање "Будућност Србије". Истовремено, пре свега у Београду али и у другим градовима Србије одржавају се протести под називом "Један од пет милиона". Ко је политички наплатио једну а ко другу кампању?

Да ли је СНС на историјском максимуму и у чему је тајна њиховог успеха? Да ли можемо говорити и о стабилности СПС-а, као мањег партнера у власти? Шта су новости у опозицији? Да ли је изненађење раст рејтинга Сергеја Трифуновића, шта ће донети проширење Демократске странке, ко носи највише гласова у Савезу за Србију? Каква је ситуација на десном делу политичког спектра?

Хоће ли бити избора ове године?

Гости:
Марко Уљаревић, директор Сектора за истраживање јавног мњења Ипсос Стратеџик маркетинга
Вељко Лалић, главни уредник Недељника
Милан Јовановић, професор Факултета политичких наука

Аутор емисије: Горислав Папић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се