Упитник: Душко Кнежевић - човек са црвене потернице Интерпола

Душко Кнежевић, бизнисмен и власник Атлас групе у последњих двадесетпет година, према сопственом казивању, био је укључен у најважније државне послове у Црној Гори. До јуче први банкар те државе данас је најтраженији бегунац црногорског правосуђа, који се сумњичи за милионске злоупотребе.

У ексклузивном разговору који смо водили у Лондону, где је као британски држављанин нашао уточиште, открива како је од најмоћнијег бизнисмена завршио на црвеној потерници Интерпола.

Говори о тајним путевима новца којим су, како тврди, финансирани сви избори у Црној Гори, владајућа партија и њен председник Мило Ђукановић. Тврди да после сфере "коверта", "главни снимак" давања мита чува "за крај" и да је спреман за поштено суђење после промене политичких актера у Црној Гори.

Кнежевић говори и о односима Црне Горе и Србије, у којој је стекао своју пословну империју, као и о томе да ли поједини српски политичари имају разлога да се забрину због донација које су од њега добијали.

У ексклузивном интервјуу за Упитник црногорски бизнисмен Душко Кнежевић открива и друге детаље који описују природу веза крупног капитала, политичких странака и саме државе и њених институција.

Аутор и уредник емисије је Оливера Јовићевић. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво