Културни дневник

На Великој сцени позоришта Атеље 212, у четвртак, 7. марта, премијерно ће бити изведена предства "Хомо фабер''. Насловну улогу тумачи Светозар Цветковић који је тим поводом гост Културног дневника.

Тридесет година од оснивања Битеф театра обележено је премијером представе "М.И.Р.А" редитеља Андраша Урбана. Представа је посвећена Мири Траиловић, оснивачу БИТЕФ-а и Битеф театра.

Завршен је 47.Фест. Током десет дана премијерно је приказано 125 филмова.

Издавачка кућа "Клио" угостила је италијанског писца Дијега де Силву, који је представио свој роман ‚"Брачна терапија за љубавнике".

"Пет" је наслов нове серије која се од 9. марта приказује на РТС-у.

Од понедељка, 4. марта почиње емитовање четврте сезоне емисије "Аутопортрет".

Pjer Gitar, млади аутор, композитор и извођач из Канаде, у пратњи четворочлане групе, представио је публици у Београду свој јединствени стил.

Лондон ускоро добија нову "акустички савршену" концертну дворану. Музичка дворана са 2.000 седишта биће део чувеног Барбикен центра.

Сваке вечери, од понедељка до петка, после Дневника у 23, емитује се Културни дневник. Емисија је пресек најзначајнијих вести из уметности, културе, али и поп-културе, дизајна, нових технологија. Новинари, дописници, сарадници РТС-а јављају се свакодневно са места најважнијих и најзанимљивијих догађаја. Културни дневник реафирмише професију критичара. Гости Културног дневника су водеће личности из света културе и уметности.

Уредница: Оливера Милошевић
Монтажа: Никола Манић
Реализатор: Сања Реџић

број коментара 0 Пошаљи коментар