Јутарњи програм

Проширене вене и испуцали капилари на ногама за многе представљају пре свега естетски проблем. Међутим, уколико се не лече на време, могу постати озбиљан здравствени проблем. О тим проблемима као и савременим начинима лечења говори најбољи стручњак на свету за ту област - др Петар Драгић. Први је увео ласер у оперативно лечење проширених вена, а недавно је за то што ради добио и најпрестижније светско признање.

Поједини откупљивачи малина у ужичком крају увелико потписују уговоре са пољопривредницима за откуп наредне бербе, а понуђена је минимална цена од 120 динара за килограм прве класе новог рода. Шта су израчунали власници хладњача, коју аконтну цену очекују малинари, а каква је ситуација на тржишту које ће ипак одредити коначну цену...

Лекари у домовима здавља тврде да је 90 одсто долазака пацијената непотребно и да није реч само о старим људима. О страху од болести разговарамо са докторком Невенком Димитријевић из Дома здравља на Вождовцу и доктором Владимиром Дилигенским начелником Клинике за неуропсихијатрију "Доктор Драгиша Мишовић".

Недавно је, у позоришту Дадов, одржана београдска премијера њихове инклузивне представе "Свет", по тексту Бранислава Нушића. Представа је добила и међународна признања. О рекацијама на представу и самој припреми, извођењу, значају те представе, говоре њени актери,

Неизбрисив траг у домаћој музици оставио је наш музички гост. Шта је све радио у 50 година уметничке каријере, подсетиће нас на концерту који се управо тако и зове - Трагови. Гост Јутарњег програма је Раде Радивојевић. А, музичку позивницу упутиће Чеда Марковић.

Водитељ: Бранко Веселиновић

Уредник: Зорана Живадиновић, Душко Николић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво