Најлепше народне песме: Цојлевизија

Најновији програмски пројекат амбициозне медијске куће "Цојле продакшн" је- Цојлевизија! У новом издању емисије "Најлепше народне песме" јунаци овог музичко- играног програма, покушаће на хумористички начин да спроведу у дело идеју да направе музички аранжман песме, која би победила на сеоском такмичењу.

Следећа фаза њиховог плана, подразумева (планирано) изазивање "неког скандала", што би, верују протагонисти ове идеје - "сигурно допринело да песма прође директно у финале Беовизије 2019 " (одржава 3. марта, у недељу увече у Београду... )

Јасно вам је, циљ тима медијске куће "Цојлепродакшн" је: појављивање њихове композиције "Цојле Манојле" на Евросонгу 2019 (Тел Авив, Израел)!

Етно група "Бибер", састав "Брдарићи", "Српски гласови" са Бојаном Николић и гајдаш Милош Николић - сви су ангажовани да Цојлету Манојловићу помогну да ову амбицију (несвакидашњу, најблаже речено) спроведе у дело.

Никакву препреку им не представља ни чињеница да је кандидовање композиције за Песму Евровизије озбиљан вишемесечни процес, нити што песму нису најпре послали на јавни конкурс РТС- а а камоли што им је и организациона и руководећа структура климава... откад је власник и директор продукције Цојле, недавно смењен.

У овом издању емисије, уживаћете и у најлепшим народним песмама, које су у студију РТС- а отпевал бивши евровизијски представници Србије, Црне Горе и Македоније : Јелена Томашевић, Тијана Дапчевић, Младен Лукић, Даница Крстић, Ненад Кнежевић Кнез, Сања Вучић, Бојана Стаменов, Невена Божовић...

Допринеће да само композиције у етно фазону и треба да представљају земље бивши представници Србије, Црне Горе и Македоније (Јелена Томашевић, Тијана Дапчевић, Младен Лукић, Даница Крстић, Ненад Кнежевић Кнез, Сања Вучић, Бојана Стаменов, Невена Божовић...

Немојте пропустити да у недељу, 3. марта од пет поподне на Првом програму РТС- а испратите "каква се судбина кува Беовизији 2019 " у малом, забаченом брдском селу Србије! Организатори овог вечерњег такмичења- и не слуте...

 

 

број коментара 0 Пошаљи коментар