РТС ординација

Овог викенда вас у РТС ординацији очекују новине. Познати ће спремати здрава јела, ове недеље кува глумица Анђелка Прпић. Сазнаћете да ли је епилација безбедна, а на крају вас очекује и нова рубрика Ви питате, а одговоре даје кардиолог.

Нова полусезона вашег омиљеног шоу програма о здрављу биће осевежена новим рубрикама. Емисије ће почињати блоком Храна као лек, а познати ће се трудити да спреме што здравија јела која ће на крају припреме нутриционисти оценити.

Новост ће бити и рубрика Ви питате. Докторе ће питати познате личности, грађани у анкети и публика у студију. Лекаре разних специјалности моћи ћете да питате и ви, тако што ћете питања слати на маил емисије rts.ordinacija@rts.rs. Као и до сада гледаћете и рубрике које волите, Истине и заблуде као и Ординацију где се увек нешто интересантно демонстрира. 

Храна као лек

Ове недеље у РТС ординацији куваће глумица Анђелка Прпић, а видећете како она спрема ћуретину и једну оброк салату. Све о томе каква су јела објасниће нутрициониста Мирјана Љутић Јездимировић.

У Ординацији ћете сазнати да ли се ласерском епилацијом трајно могу уклонити маље. Докторка Светлана Богадновић Рашковић, специјалиста естетске, реконструктивне и пластичне хирургије објасниће да ли је ласер опасан за младеже и за друге органе, како се уклањају седе длачице...

Овог викенда Ви питате кардиолога. На питања одговора проф. др Бранислав Миловановић, неурокардиолог из КБЦ Бежанијска коса. Сазнаћете како умор утиче на срце, може ли се инфарткт предвидети, зашто лекови за притисак некада не делују, какво време смета срцу и још много тога корисног.

Аутор и водитељ је Марија Поповић.

Редитељ је Петар Станојловић.

 

број коментара 0 Пошаљи коментар