САТ: Колико су тачни брзиномери?

Тема данашње емисије САТ у највећој мери погађа све возаче у Србији. Иако законодавци знају да у техничком опису сваког радара за мерење брзине постоји дозвољена грешка, они то не признају и полиција кажњава возаче ако прекораче брзину само за један километар на час.

Зато је екипа емисије САТ одлучила да тестира брзиномере на новим и половним аутомобилима и сазна колико су заиста тачни и колико возачи могу да се ослоне на њих.

Видећете и која оштећења стакла могу да се санирају, а када морате да замените цео ветробран.

Боравили су и на београдском сајму туризма, где истражују да ли ће туристички аранжмани, због скупљег осигурања које агенције плаћају, морати да поскупе, али и где ће највећи број српских туриста летовати.

У рубрици "Представљамо" возили су нову тојоту "RAV4", а први пут ћете чути и практичне савете за вожњу хибрида.

Уредник и водитељ је Младен Алвировић.

Реприза емисије је петком у 14.00 на Другом програму.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво