Београдска хроника

Ових дана сви причамо о њему. Микрохирургијом се бави тачно 29 година, оснивач је те гране медицине у Србији, председник Европске федерације микрохируршких одељења, дописни члан САНУ-а. Марко Бумбаширевић је гост "Хронике".

У Јагњилу код Младеновца пре две године пукао је мост. Због тога житељи имају много проблема и питања. Без одговора.

Одговор чека и Здравко Вучетић који је пре 18 година остао без оца. Иако га одавно нема, Здравков отац има жива три матична броја.

Поново квар на магистралном топловоду, овога пута у Улици краља Милутина. Житељи 13 улица у центру без грејања. До када?

Уочи премијере представе "Кад је Ниче плакао", Љубомир Бандовић гост "Хронике".

Уреднице емисије Рада Ђурић, Весна Кузмановић и Дубравка Алексић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво