Културни дневник

Гост Културног дневника је визуелни уметник и писац др Милета Продановић, професор на Факултету ликовних уметности у Београду и ректор Универзитета уметности, аутор књиге "О папагајима и предаторима".

У Српској академији наука и уметности у Београду представљен је зборник радова "Дело Иве Андрића".

У Председништву Републике Србије одржана је свечаност уручења Вукових награда, које већ 55 година додељује Културно просветна заједница Србије.

У Галерији Факултета ликовних уметности у Беогаду отворена је изложба радова студената сликарског одсека, под називом "Пет из шест".

У клубу "Спрат" у Београду представљен је компакт диск са музиком из серије РТС-а "Јутро ће променити све", урађен у продукцији ПГП-а.

У Галерији Дома омладине Београда отворена је изложба документарних фотографија трансродних особа, под називом "Трансбалкан", аутора Александра Црногорца.

Стогодишњица Bauhausa обележава се бројним догађајима широм Немачке.

Уредник: Лидија Божић
Монтажер: Никола Манић
Реализатор: Сања Реџић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво