Бездушни 2

Филм је наставак истоименог хит-филма снимљеног 2012. године по бестселеру Сергеја Минајева, који је отворио Међународни Филмски Фестивал у Москви 2012. У овом другом делу пратимо Макса Андрејева који одлучује да окрене нови лист у свом животу.(Dukhless 2, 2015)

Сматра да је најбоље место за почетак новог живота на супротном крају света у југоисточном делу Азије, на острву Бали. Оно што не зна је да не може занемарити своју прошлост.

Околности га натерају да се врати у домовину и донесе врло тежак избор.Ту се дешава оштар заокрет - број ликова и нових имена се повећава, а гледаоци добијају представу о величини корупције и интрига које постоје у јавним коропорацијама, а Макс послушно почиње да ради као двоструки агент (у ствари нема избора).

Од тог момента радња филма се развија попут синусоиде - успони и падови постају карактеристичне одлике филма све до самог краја. Једну од главних улога у филму остварио је и наш глумац Милош Биковић.

Улоге: Данила Козловски, Милош Биковић, Маша Андреева, Александра Бортич, Доминик Пинон, Сергеј Бурунов, Павел Ворожцов, Владимир Симонов, Кристина Бабушкина...

Режија: Роман Пригунов

број коментара 0 Пошаљи коментар