Бездушни 2

Филм је наставак истоименог хит-филма снимљеног 2012. године по бестселеру Сергеја Минајева, који је отворио Међународни Филмски Фестивал у Москви 2012. У овом другом делу пратимо Макса Андрејева који одлучује да окрене нови лист у свом животу.(Dukhless 2, 2015)

Сматра да је најбоље место за почетак новог живота на супротном крају света у југоисточном делу Азије, на острву Бали. Оно што не зна је да не може занемарити своју прошлост.

Околности га натерају да се врати у домовину и донесе врло тежак избор.Ту се дешава оштар заокрет - број ликова и нових имена се повећава, а гледаоци добијају представу о величини корупције и интрига које постоје у јавним коропорацијама, а Макс послушно почиње да ради као двоструки агент (у ствари нема избора).

Од тог момента радња филма се развија попут синусоиде - успони и падови постају карактеристичне одлике филма све до самог краја. Једну од главних улога у филму остварио је и наш глумац Милош Биковић.

Улоге: Данила Козловски, Милош Биковић, Маша Андреева, Александра Бортич, Доминик Пинон, Сергеј Бурунов, Павел Ворожцов, Владимир Симонов, Кристина Бабушкина...

Режија: Роман Пригунов

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво