недеља, 10.02.2019, 11:00 -> 12:34
štampajЗнање имање
Са плантаже на сталаже, па у тањир - пут је хране ка профиту.
Салаши, као модел одрживе пољопривреде са димензијом туризма, традицијом нас воде у будућност. У овом издању емисије Знања имања говоре:
Радивоје Ничин, са Кариног салаша - Како европски новац уложити у високи туризам на селу.
Александар Самарџија Сплића - Зашто познати људи из света воле да се госте на Салашу 137 из шерпе на туфне.
Сандра и Павле Татић - О могућностима развоја породице и посла, у ланцу од њиве до трпезе.
Вања и Бранислав Секулић - О хармонији укуса која спакована у теглице осваја планету.
Уредник емисије: Јасмина Никитовић Стојичић
Упутство
Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.
Број коментара 0
Пошаљи коментар