недеља, 03.02.2019, 11:00 -> 12:53
Знање имање
Мали произвођачи хране су наша шанса. На Златибору смо обишли породице које желе да зрно претворе у месо а месо у готов производ - златиборски пршут.
У Банатском Новом Селу обишли смо вредне и хумане домаћине.
За ову емисију Знања Имање говоре: породица Ивановић о изазовима сточарства.
У Банатском Новом Селу откривамо како је традиционална рецептура за производњу сирћета сачувала задругу.
Мирослав Веселиновић из Сремских Карловаца говори о брендирању ризлинга.
Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари:Љиљана М. Петровић, Драгана Попов
Упутство
Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.
Број коментара 0
Пошаљи коментар