Знање имање

Мали произвођачи хране су наша шанса. На Златибору смо обишли породице које желе да зрно претворе у месо а месо у готов производ - златиборски пршут.

У Банатском Новом Селу обишли смо вредне и хумане домаћине.

За ову емисију Знања Имање говоре: породица Ивановић о изазовима сточарства.

У Банатском Новом Селу откривамо како је традиционална рецептура за производњу сирћета сачувала задругу.

Мирослав Веселиновић из Сремских Карловаца говори о брендирању ризлинга.

Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари:Љиљана М. Петровић, Драгана Попов

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво