Небојша Челик Шоу

Четврта епизода: " Ко ти глед профил" о адолесцентском страху од вршњачког насиља на интернету.

Уз пуно хумора, свакодневни живот младих у Србији показаће своје најбоље особине: оно све чега се бојимо не плаши само нас. Кроз све оно кроз шта пролазимо неко је већ прошао. Теорија, али и туђа животна искуства могу да нам помогну, баш као што и ми можемо да помогнемо будућим престрашенима. Јасно мишљење и отворен разговор почетак су решавања проблема.

Колико је интернет присутан у нашим животима сви већ знамо, али колико замки крије објасниће нам Небојша (Ивана Ђорђевић-Џуди) са својим гостима. Наравно присутна је и Кошава, његов невидљиви алтер-его ког не види нико осим Небојше и гледалаца (Јелена Ђокић), уредник (Драган Петровић-Пеле), уредникова секретарица (Јелена Велковски) и редитељ у студију (Иван Зарић). За музички део задужени су "Мастер Бластер" са новим сонгом, а драгоцени савет добићемо од професора доктора Ивана Јерковића.

Уредница серије је Љиљана Стојковић
Сценаристкиња: Владислава Војновић
Аутор сонга: Никола Чутурило
Композитор: Душан Безуха
Костимографкиња: Александра Александрић
Сценографи: Александар Цвијановић и Тања Ивановић
Директори фотографије: Федор Мунижаба, Драган Матијевић и Ненад Цветковић
Редитељ: Милутин Петровић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво