Земља картела

Сваке године број погинулих у рату против дроге дуж мексичко-америчке границе расте. Влада не може да јамчи сигурност пограничног подручја и становници не виде други излаз осим да узму ствари у своје руке. (Cartel Land, 2015)

Ставивши живот на коцку, редитељ Метју Хајнеман прати две скупине бораца против картела.

С мексичке стране ту су шармантни доктор Хосе Миралес и чланови његове самоодбрамбене јединице, а с америчке ветеран и бивши зависник Тим Најлер Фоли, који следи мексичке исељенике и кријумчаре по негостољубивој пустињи Аризоне, а затим их предаје властима.

Хајнеман продире дубоко у мрачни свет организованог криминала: гледамо маскиране ликове како производе метамфетамин, сведочимо пуцњавама и завирујемо у приватан живот самопроглашених бораца за закон.

Њихов циљ је борба против криминала, али у жару битке морал се губи, а танка линија између добра и зла није увек најјаснија.

Режија: Метју Хајнеман

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво