Савршено бекство

Дејвида Туиа са Милом Јововић у главној улози. Идила младог пара на Хавајима траје све док не сретну групу уплашених стопера, који причају о језивом убиству новопеченог брачног пара на острву. (A Perfect Getaway, 2009)

Клиф и Сидни, млади пар авантуристичког духа прославља медени месец истражујући лепоте једне од најлепших и најудаљенијих плажа на Хавајима.

Док лутају пратећи скривене трагове, они мисле да су пронашли рај. Међутим, идила траје све док не сретну групу уплашених стопера који причају о језивом убиству новопеченог брачног пара на острву...

У главним улогама: Мила Јововић, Стив Зан, Тимоти Олифант...

Режија: Дејвид Туи

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво