Афера

Интригантна, психолошка драма о прељубама, животу, губицима и страховима, која истражује емотивне последице ванбрачне везе стиже на РТС -1 радним данима око поноћи.

Ноа је њујоршки професор и перспективни писац, међутим након прве објављене књиге и даље неуспешно покушава да пронађе инспирацију за нови роман. Већ 20 година је у браку са Хелен, са којом има четворо деце, али самом себи замера што финансијски и даље зависи од свог богатог таста.

Алисон је млада конобарица, која покушава да среди свој живот након трагедије која је задесила њу и њеног супруга Кола. Њих двоје се случајно упознају у туристичком приобалном градићу Монтаку на Лонг Ајланду и започињу тајну везу.

Клупко провокативне драме се одмотава засебно из Ноине и Алисонине перспективе, користећи различита сећања сваког од протагониста.

Осим што је заразила масе гледалаца и има своје поклонике, Афери дефинитивно мора да се призна да је гледање серија пренела на један нови ниво, донела гледаоцима много више од пуке разоноде и увукла их у свет раскринкавања људских односа који се тешко напушта и када се епизода заврши.

Стога ову генијално снимљену емотивну студију о комплексним ванбрачним везама тешко можемо да упоредимо са било чим што смо до сад могли да гледамо у формату серија. Гледаоцу је најпре испричана прича из једне перспективе и таман када је донео свој суд о прељубнику и превареном, прича добија нову перспективу - ситуацију гледану очима другог лика.

Серија Афера добитница је три Златна глобуса. Потписују је већ искусни сценаристи и продуценти Сара Трим и Хагаи Леви који су већ заједно радили на серији Ин Треатмент и чија су имена синоним за добру серију.

Улоге: Доминик Вест, Мора Тирни, Рут Вилсон, Џошуа Џексон...

Креатори серије: Сара Трим и Хагаи Леви

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво