Велика илузија

Филм Делиријум тременс снимљен у продукцији Радио Телевизије Србије, светску премијеру имаће на предстојећем 47. ФЕСТ-у где ће се такмичити за награду "Београдски победник" у оквиру програма "Српски филм". У "Крупном плану" Велике илузије је наш прослављени редитељ Горан Марковић.

Од мјузикла непролазних вредности, преко сурових прича из скорије и даље прошлости Уједињеног краљевства и Аргентине, до живота најпознатије биографкије познатих личности. То је скица овонедељне Велике илузије у којој говоримо о Марији Стјуарт краљици Шкотске и Повратку Мери Попинс.

Из угла филмског критичара Драгана Јовићевића представљамо филм "Можете ли ми икада опростити" о Ли Изарел, жени која је чезнула да се докаже као књижевница.

„Премотавање" нас враћа 80 година уназад када је снимљен Чаробњак из Оза.

У „Конатраплану" са екипом аргентинског филма Анђео који са Канског фестивала стиже на 47. ФЕСТ.

Аутор и уредник: Сандра Перовић 
Сарадници: Селина Ловрен Аксентић, Јелена Царевић, Зоран Јанковић 
Реализација: Тијана Тодоровић, Јелена Радонић, Марко Јефтић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво