Кухиња мога краја, пета сезона

У петој сезони серијала "Кухиња мога краја" дружићемо се са седам нових такмичарки, које ће нам показати да се кулинарством подједнако добро баве све генерације: најстарија учесница има 67 а најмлађа 36 година. У епизодама које следе, са својом кухињом и обичајима упознаће нас Ангелина Димитријевић, Милијана Милисављевић, Жикица Царојевић, Љиљана Вулић, Терезија Ерић, Верица Јовановић И Мерима Богдановић.

Част да отвори нову сезону припала је управо најискуснијој, Ангелини Димитријевић из Банатског Аранђелова. Њен младалачки дух и шарм ће обележити ову сезону серијала. Рођена је у Банатском Аранђелову, малом месту у севернобанатском округу.

Њен живот после средњошколских дана, обележила је стална потрага за лепим. Одлази у Салзбург, где завршава примењену уметност, а животни позив одредиће јој и животни пут.

Свог Брку, супруга Бранислава, упознала је, дајући му приватне часове из немачког језика. У Аустрији су засновали породицу а стицај разних околности, вратио их је у место Ангелининог рођења.

Уз подршку супруга, оснива библиотеку у родном крају као и ликовну колонију за децу - симболичног назива "Сећање на неког". Ангелина ужива у читању, али и писању књига, осликавању мурала у свом дворишту, док у својој башти узгаја разноврсно цвеће и органску храну. Ангелинина кухиња обилује разним укусима и у њој су и мрвице "царске".

број коментара 0 Пошаљи коментар