Јутарњи програм

Снабдевање Србије гасом, била је једна од главних тема разговора у Беогрдау са руским партнерима, приликом посете председника Руске Федерације Владимира Путина Србији. О конкретним договорима и плановима за будућност говори Душан Бајатовић, директор ЈП "Србијагас".

Шта садржи адресни регистар, зашто је он важан и коме пре свега? У којој фази је ажурирање података? То су нека од питања за госте Јутарњег програма - Весну Протулипац из РГЗ и Вукашина Гроздића, из кабинета председника Владе Србије..

Прошла година била је рекордна по броју туриста који су дошли у нашу земљу. Тек ће се прецизно сабрати колико њих је 2019-ту дочекало у Србији. О предвиђењима и плановима за сезону која је пред нама, говори Александар Сеничић директор Јуте.

Има ли у воћним соковима шећера колико и у газираним и каквог су они квалитеа? Може ли воћни сок да буде замена за воће? Да ли су 100 одсто воћни сокови 100 одсто воће?

Златна дворана чувеног бечког Muzikferajna, у којој се сваке године 1. јануара одржава Новогодишњи концерт Бечке филхармоније, била је позорница и за Православни новогодишњи концерт на коме су наступили уметници из Србије и Русије. Једна од звезда програма била је и наша гошћа, Јадранка Јовановић.

Са Биг бендом РТС-а завшрићемо данашњу емсиију. Чућемо га уживо из студија 6 Радио Београда.

Водитељи: Сања Драгићевић, Миша Стојиљковић

Уредници: Зорана Живадиновић, Душко Николић

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво