Око магазин: Годину дана без Оливера Ивановића

Како је некадашњи каратиста 1999. стицајем историјских околности ушао у политику, како се у тој политици сналазио и зашто никад није отишао са Косова?

Прошло је тачно годину дана без Оливера Ивановића. Ни на годишњицу највећег убиства у Србији у другој деценији 21. века не знамо много о томе.

Овог 16. јануара његови пријатељи и политички савезници сећају се како је некадашњи каратиста 1999. стицајем историјских околности ушао у политику, како се у тој политици сналазио и зашто никад није отишао са Косова.

Одлазак новинара. Тако се тог јануара 2009. НИН опростио од човека чије је презиме било презиме професије. Богдан Тирнанић писао је 45 година за новине, поносио се једино чланством у Бифеу Атељеа 212 и Фудбалском клубу Црвена звезда. Цинично знао је да каже да су његова два највећа успеха у животу то што је видео голу Миљу Вујановић и живог Че Гевару. На десету годишњицу смрти подсећамо вас на великог новинара и једног од најзанимљивијих људи свог времена.

Уредник емисије: Горислав Папић 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво