Читај ми!

4. емисија 1. сезона

Дрма дремеж, тресе треш, погледај је ако смеш!

Ми правимо "Промају". Зато што је "Промаја" средство против укочености прозора, врата и духа. "Промаја" је извор свежег ваздуха и идеја, можда чак и еликсир младости. Ово последње није проверена информација, али свакако гарантујемо да ће наша "Промаја" подмладити ваше екране.

Ми смо екипа средњошколаца која вам је на мисији да прави емисију, емисију која ће показати да ми млади нисмо тако страшни (као ни промаја), да нас свашта занима и да хоћемо да радимо, ако нам се за то пружи прилика. Хоћемо да чујете наш глас, да гледате наше прилоге и да боље разумете наш свет.

У здравом телу, здрав дух! Али, опрезно! Ђоле ће вам показати како превише здравих физичких вежби може довести до привиђања духова. Скокнућемо и до Индокине, где ће се једном доктору, такође услед извесних привиђења, неочекивано јавити идеја о једном врло корисном изуму (посебно за оне са слабим стомаком).

 

Проблеме са мучнином има и једна мајка која се ове недеље јавља Драгију - мучнином изазваном модним изборима њене бунтовне ћерке. За крај, Катарина вас води у Музеј савремене уметности, да вам нешто више исприча о Милени Павловић Барили.

Eкипа Промаје: Вукашин Чечен, Ђорђе Маринков, Ивана Миланов, Наталија Николић, Марта Јовановић, Елена Дамјанац, Ирина Арсенијевић, Лидија Симић, Александар Пашалић, Дарко Мандић, Милица Цветковић, Дајана Османи, Катарина Лазић, Андрија Недић, Никола Ђорђевић, Мила Тодоровић, Реља Васић, Матеј Русмир

Уреднице: Ана Павловић и Вишња Печенчић

Редитељ: Иван Пецикоза

facebook.com/promajaRTS
instagram.com/promajarts

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Промаја Промаја

Autor:
Ана Павловић и Вишња Печенчић

"Промаја", сезона 2: Промаја поново дува!
РТС 2, од 24. новембра уторком у 21.45

Надамо се да сте редовно луфтирали собе и док нас није било. Ако нисте, враћамо се на мале екране на велика врата да освежимо етар. Останите код куће и уживајте "Промаји"!

"Промаја" је извор свежег ваздуха и идеја.

детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво