Рукомет: СП, Србија - Бразил, пренос

Рукометаши Србије од 15 часова и 30 минута играју меч трећег кола групе А на Светском шампионату у Немачкој и Данској. Коментатор утакмице биће Немања Матић.

Меч између Србије и Бразила игра се у Берлину. Наша репрезентација је у првом колу ремизирала са Русијом 30:30, док су изабраници Ненада Перуничића у другом колу убедљиво поражени од селекције актуелног светског првака, Француске са 32:21.

Што се Бразила тиче, у првом колу поражени су од Француза са 24:22, док су у другом колу изгубили убедљиво од домаћина, Немачке са 34:21.

Бразилце краси брз напад и разноврсна игра бекова, много шутева са спољних позиција, а недостатак им је ноконстантност у фази одбране и велики број испуцавања са спољних позиција уколико не организују уигран напад.

Наш тим мора се уздати у добру одбрану и коришћење наших разиграних крила, Илића и Радивојевића, потом на добар контранапад и сигурну, мирну позициону игру на беку, са што мање техничких грешака у фази напада. Велику улогу на путу до победе могли би имати и наши голмани, али и пивотмени Николић и Марсенић који су пружили одличну партију на старту турнира против Руса.

Србија се налази на четвртом месту групе А са само једним бодом и утакмица против Бразила биће одлучујућа за наш тим што се тиче наставка борбе за пласман у други круг такмичења.

До краја прве фазе Србију после Бразила очекују дуели са Корејом и Немачком.

У преосталим сусретима трећег кола, од 18:00 часова играју Немачка и Русија, док се у вечерњем термину у Берлину састају Француска и Кореја од 20:30 часова.

На табели групе А Немаци и Французи воде са по две победе, док Руси имају један реми са нашим тимом и победу над Корејом, трећи су на табели са три бода, два више од наше селекције пред данашње дуеле.

Меч између Србије и Бразила игра се у Мерцедес Бенц Арени која прима 14 800 гледалаца, од 15:30 часова, уз директан пренос.

Коментатор меча биће Немања Матић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се