Јутарњи програм

Ако и ово јутро поделите са нама, видећте и ово:

Свака зима са снегом и минусом доноси и лепоту и проблеме. Данас вам откривамо како изгледа зима на селу у планини. Шта је лепота, а који су проблеми? Откривамо и да ли снег штити озиме усеве од мраза, шта је са воћем, и да ли је добродошла ова влага у земљишту!

Процењује се да је у Србији тренутно између 5.000 и 6.000 избеглица, од којих је од 350 до 400 борави на отвореном на хладноћи. Како им помоћи и зашто све дуже остају илегално у Србији?

Многи су за ескејп собе чули тек после велике трагедије у Пољској, када је страдало 5 тинејџерки. Како се код нас контролишу ове играонице?

Још се нисмо ни навикли да је 2019. година, а већ имамо дијету која је проглашена за хит ове године. Данас мало више говоримо о исхрани после свих празника које јануар носи.

На дан почетка Светског првенства у рукомету, наш гост биће легендарни Миле Исаковић. Новогодишњи распуст је прошао у Србији, ичека се полугодиште. У Војводини ђаци још одмарају, а шта би деца требало да читају? Ко то зна боље од Љубивоја Ршумовића. Биће са нама после пола 11.

И на самом крају у госте нам долази Легендарна Корни група, једна од најзаслужнијих за утемељење и развој југословенског и српског рокенрола, која се после три деценије паузе поново окупила.

Са нама ће бити Корнелије Бата Ковач и Дадо Топић.

Уреднички тандем су Душица Тасић и Александар Туцаковић, а водитељски Сања Драгићевић Бабић и Душица Спасић!

 

број коментара 0 Пошаљи коментар