Јутарњи програм

Некада су лепе речи ишле од уста до уста, данас светски најутицајнији блогери и инфлуенсери предлажу, а они који гледају сајтове гласају и одлучују у секунди.

Шта стране туристе највише привлачи у Србији?
Шта је превентива и како изгледа прва промоћ код промрзлина....О томе овога јутра разговарам са доктором Иваном Марјановићем са Војно медицинске академије.

Снег, ледена киша, магла, слаба видљивост, али ту се не завршава списак изазова пред којима су возачи ових дана. Зима је, па на такве услове треба рачунати и бити спреман у сваком тренутку. Од вишка информација у овом случају глава неће заболети, само могу бити од користи.

Редакција дечјег прграма РТС припремила је нову сезону ТВ-серије за децу и младе. Нова серија "Небојша Челик Шоу" бави се озбиљнијим проблемима тинејџера...

Музички састав "Артан Лили" представља нови сингл "На мишиће".

Водитељи: Душица Спасић, Сања Драгићевић Бабић

Уредници: Вања Ратковић, Душко Николић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво