С Тамаром у акцији

Ауторка серијала, Тамара Грујић је у петнаестој, бонус епизоди, са својом екипом обишла све породице којима су помагали током ове ТВ сезоне и дала одговоре на питања која најчешће интересују редовне гледаоце емисије: "Како живе породице у новом дому након усељења". Видећете и најемотивније тренутке који су овековечени телевизијском камером а дешавали су се током спровођења неких акција у овом циклусу емисија.

Током шесте ТВ сезоне серијала и хуманитарног пројекта "С Тамаром у акцији", реновирано је око 1200 квадрата животног простора, како би 13 породица са територије западне Србије живело у бољим животним условима. Адаптирано је, реновирано и потпуно прилагођено особама са инвалидитетом и 90 квадрата стамбеног простора у Ужицу, за чланове Удружења оболелих од церебралне и дечије парализе. Саграђено је 12 купатила, 12 кухиња а укупно 41 дете сигурно је имало лепши дочек Нове 2019 године, у унапређеном животном окружењу...

Остварено током шест ТВ сезона серијала "С Тамаром у акцији"

Од марта 2016, Тамара Грујић и њен тим реализовали су укупно 80 телевизијских емисија, односно усрећили су 78 породица, широм наше земље: од оних са севера Косова, као многе породице из јужне, источне и западне Србије. Успешно су спроведене и две специјалне акције намењене помоћи осетљивим друштвеним групама: Реновирано је хистопа-онколошко одељење Педијатријске клинике у Крагујевцу а пре тога је покренута и акција прикупљања новца за први теретну лифт у тој институцији (пуштен је у рад у децембру 2018- те).

Друга специјална акција у оквиру шестог циклуса овог хуманитарног пројекта и ТВ серијала спроведена је у Ужицу, пред крај сезоне Тамара и њен тим реновирали су и наменски адаптирали стамбене просторије и тиме омогућили боље жовотне услове за чланове тамошњег Удружења оболелих од церебралне и дечије парализе.

Емитовањем петнаесте епизоде завршава се шеста ТВ сезона серијала.

Док ви будете пратили ову епизоду, Тамарина екипа, коју чине два тима са укупно 24 професионалца (15 чланова продукције и 9 мајстора универзалаца) биће на (итекако) заслуженом одмору... али само на кратко.

У току је прикупљање пријава и припремање нових емисија "С Тамаром у акцији" за седму ТВ сезону. Акције ће бити посвећене породицама које живе у централној Србији и Шумадији.

Последња емисија шесте сезоне ТВ серијала и хуманитарног пројекта "С Тамаром у акцији" на програму је у петак 11. јануара, у 21 сат.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се